6 reaktioner på ”Ur min låda”

 1. Bengt Wrannerheim

  Lisa, Är det månne Köpmangatan i hörnet Måns Nils torg ?? Där nu Röda Korset finns ?? Ståtligt hus !!

 2. Är detta Köpmangatan 10 och 12? Om detta är tolvan var ligger Nr. 10? Var det inte på 12: an det låg en kemtvätt runt 1970? Där i ett stort rum bakom entren lärde jag mig spela poker på nätterna. ”Kemtvätten” drog till Åseda. Minns jag rätt när någon ringde brandkåren och sade ” Det brinner hos Schön” och bilen drog ner till sjön? Tack för fina jobb med sidan verkligen kul att läsa.

  1. Lisbet Helmersson

   Hej
   Det är Köpmangatan 12. Den historian om brandkåren har jag inte hört. Trevlig. Tack själv.
   Mvh
   Lisbet

 3. Det är detta med 10:an jag inte förstår. Idas har nummer 8 och Schöns nummer 12. Då måste det ha legat en fastighet mittemot gamla Järn & Maskin?

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen