Nya tag med Borrby.se

Borrbybygden behöver en samlingssida på internet. Till nytta för både inbyggare och tillresta. Det är svårt att navigera i facebookflödet och det man sett ena minuten är borta i nästa. Byalaget vill därför få igång borrby.se igen, med framförallt det som är aktuellt.
Bygdens historia fortsätter som innan.

Föreningar och företag bjöds in till kvällen 12/10. Många tycker idén är klockren och är med på tåget, men hade inte tillfälle att ses just den här kvällen.

Till mötet kom Jessica Martinsson (ägare till Salong Lux), Tobias Dagerås (ägare till Köpmangatan6), Lars Fredell (egenföretagare och repr Borrby Biograf), Berit Rundquist (repr Österlens Ridklubb och Björns Bil & Däckservice) , Ingmar Olsson (repr Borrby IF), Tommy Löwall (ordf i Borrby Byalag), Joacim Månsson (ägare till  JMC och repr Borrby IF), Tommy Mårtensson (egenföretagare och repr PRO och Stiftelsen Borrby scoutgård), Louise Englund och Lisbet Helmersson båda från Borrby Byalag.

Lars Rabe, grafisk designer och maestro till Borrby.se, tog med oss på en tidsresa från hemsidans begynnelse.

Därefter var ordet fritt och många goda idéer kom fram. En grupp, som jobbar vidare med idéerna bildades. I den ingår Lars Rabe, Joacim Månsson, Tommy Mårtensson, Tobias Dagerås och Lisbet Helmersson.

Vi kommer att hålla er uppdaterade.

 

Tack och godkväll!


Lisbet Helmersson

4 reaktioner på ”Nya tag med Borrby.se”

  1. Toppen att sidan blir mer allmänt dagsaktuell, då fb-flödet varierar. Och är av mer personliga inslag…
    Lite mer vad som händer just nu i bygden

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen