borrbybaddare talet 2013

Baddaredag 2023. Förening/företag anmäl ditt intresse att delta!

Baddaredagen är dagen då Borrbys föreningar och företag fyller byn med olika trevliga aktiviteter, utställningar, försäljningar mm.
Vi hoppas att ni som förening/företagare vill vara med och förgylla 2023-års baddaredag och att så många av er som möjligt vill vara med och gärna även arrangera någon aktivitet som besökarna kan delta i. Alla intäkter från de eventuella aktiviteterna går till den förening/företag som arrangerar den/dem. Borrbys föreningar/företag är garanterade platser under förutsättning att denna anmälan skickas in. Externa föreningar/företag är välkomna i mån av plats.

Datum: onsdag 12 juli
Tid: 10.00-16.00
Ovanstående tider gäller för alla. Ingen uppackning/nedpackning före eller efter.

Kom ihåg att förnya ditt medlemskap i Borrby Byalag
Betala 200:- till bankgiro 578-4889 eller swisha till 123 663 96 11 för att bli förenings- eller företagsmedlem.

Tips!
Vi har önskemål om ett varierat matutbud (våfflor, smörgåsar, kanelbullar etc), fler barnaktviteter (fiskedamm, bollkastning, fiska plastankor etc), musik/dansunderhållning.

Viktiga datum
♥ 31 mars Stänger intresseanmälan
♥ 17 maj Information om dagens upplägg skickas ut till deltagande förening/företag
♥ 14 juni Annonsen släpps

Säkerhetsåtgärder
Säkerheten är viktig för såväl Er som för besökarna. Kräver era planerade aktiviteter några säkerhetsåtgärder? Ni kan i lugn och ro införskaffa det som behövs. Borrby Byalag har inget övergripande ansvar för de aktiviteter som arrangeras. Byalaget samordnar baddaredagen och annonsering.

Anmäl Ert intresse här nedan! Anmälan ska vara Byalaget tillhanda senast 31 mars!

» Fyll i formuläret här

Rulla till toppen