Borrby går mot strömmen

Borrby Bokby – går mot strömmen Medan Bokhandelsdöden sprider sig går vi i motsatt riktning. Idag var det officiell invigning av en riktig bokhandel och samtidigt påbörjades inflyttningen till ytterligare en.

Fullsatt i källaren där Lilla spöket Laban och popkornen regerade. Och trängsel i butiken där vuxna hittade både gamla godingar och nyheter bland barnböckerna och presenterna. Nya Barnen Bokhandels Antikvariat på Köpmangatan 12 öppnade idag!

En uppsnappad kommentar från en av kunderna: Hit skickar vi farmor och mormor för alla julklappar ska komma härifrån. Så då vet ni. Här kan tomten fylla sin säck!  Dessutom fylls en uttömd lokal återigen med nya böcker. Butikslokalen i Boklängan på Bygatan 13 är nu återigen en bokbutik. Fullständig presentation kommer senare men en första liten vink om innehållet kan ni får på lördag kväll.

När vi firar Bål, Bullar och Böcker i Borrby mellan 18-21 på lördag. Maratonlöpare, påhejare, korvgrillare och marschallnjutare kommer fylla gator och torg. Lite uppvärmning bjuds i Boklängans. Missa inte det!

Rulla till toppen