Sommar i butiker och gallerier

Nu drar så smått sommaraktiviteter igång. Butiker övergår till sommartider och sommarkaféer öppnar upp i trädgårdar i och runt Borrby. Ålaboden och Borrby IF öppnar på stranden för dem som vågar sig till vattnet. I Villa Sandby drar loppis och utställningar igång från 1 juli. Catrine på Catrinegården hälsar att butiken är välfylld med både goda och vackra presenter och Elisabeth serverar både kakor och smårätter i trädgården till Rosas Hus.

På lördagarna dukar Carina fram·brunch i Vandrarhemmets matsal och Borrby Bokby står för det litterära inslaget med någon som berättar något ur bokens eller resans värld.·

Barnens antikvariat har till denna sommar tagit hem varor från Barnens Bokhandel och utökar med både nya böcker och presenter för alla kassor. Innanför barnens butik i Boklängan finns både nya och gamla vuxenböcker, i köket finns plats för en ”bokfika” och i kursrummet kommer hållas flera skrivarkurser under sommaren. Nytt för i år är också att torsdagar i juli erbjuder vi en ”heldag i Borrby” med guidning i Bokbutikerna och antikvariaten, fika och lunch samt en byavandring med berättelsen om det gamla Borrby.

Rulla till toppen