Rörelse i byn

Under konstrundan stannade en turistbuss i byn. Många deltog i Valborgsfirandet så både korven och kaffet gick åt. Och nya hus är på väg att bli butiker.


Det är roligt att vara borrbybo i dessa tider. Under påsken hade vi återigen stor genomströmning av besökare. Eva rapporterar om många kunder i CFO-butiken både på fredagen och lördagen. Catrine hade fullbelagt på sin gård. Skånetrafiken hade gett Karin Ward uppdraget att piffa till busshållplatsen så att konstresenärer redan vid hållplatsen kunde glädja sig åt konstnärlig njutning. På gatan utanför Maria Lancing i Westerbergs smedja stannade en turistbuss och besökarna strömmade ut. Och två nya fotogallerier öppnade sina portar. Vi var verkligen med att erbjuda attraktiva besöksmål i årets konstrunda.

Rapporter från majbålet talar om många besökare och god stämning. Tack Sonja för vårtalet och kören som sjöng in våren. Brandkåren får ett tack för insatsen och även PRO för förplägnad. Tack också till Idrottföreningen som bjöd oss till Borresvall!

Ps. Vi kan också avslöja att ännu ett par hus har blivit aktuella som möjliga kommande bokbutiker. Så nog rör det på sig i byn!

Rulla till toppen